Warme gerechten & verse soepen
Warme gerechten
Prijzen per persoon.
Tête de veau** | € 7.50 |
Limburgs zuurvlees | € 7.50 |
Rundergoulash met verse paprika | € 7.50 |
Contrafilet met saus naar keuze | € 14.95 |
Gehaktballetjes in tomatensaus | € 7.25 |
Gebraden varkensfilet (saus naar keuze) | € 7.50 |
Varkenshaasmedaillons (saus naar keuze) | € 9.50 |
Gebraden beenham (gesneden) met saus Vanaf 20 personen met 2 soorten saus. |
€ 8.25 |
Kalfsfricandeau lapjes in een witte saus met een vleugje thijm | € 14.95 |
Gegrilde kipfilet (saus naar keuze) | € 7.50 |
Kip-saté (blokjes kipfilet in pindasaus) | € 7.50 |
Kipragout | € 7.50 |
Kip-pilav (blokjes kipfilet met perzik in zoetzure saus) | € 7.50 |
Kip-stroganoff (blokjes kipfilet in stroganoffsaus) | € 7.50 |
Kalkoenblokjes in Limburgse mosterdsaus | € 7.95 |
Gegrilde kalkoenlapjes (saus naar keuze) | € 7.95 |
Boulet Legois (gehaktballetjes in Luikse saus) | € 7.25 |
Konijnenbout op Limburgse wijze* | € 9.95 |
Roze zalm met kreeftensaus | € 14.50 |
Zeewolf in saus | € 14.50 |
Scampis in duvelsaus | € 14.50 |
Tagliatelle 500 gram (pastagerecht) | € 9.95 |
Lasagne 500 gram (volgens Italiaans recept) | € 8.50 |
€ |
Prijzen per liter.
Champignonsaus | € 13.50 |
Peperroomsaus | € 13.50 |
Stroganoffsaus | € 13.50 |
Zigeunersaus | € 13.50 |
Limburgse mosterdsaus | € 13.50 |
Verse soepen
Prijzen per persoon.
Runderbouillon | € 3.75 |
Verse champignonroomsoep | € 3.95 |
Verse bospaddenstoelensoep | € 4.25 |
Verse tomatensoep met balletjes | € 3.95 |
Ossestaartsoep | € 4.25 |
Limburgse mosterdsoep | € 3.95 |
Franse uiensoep | € 3.95 |
Aspergesoep* | € 4.50 |
Erwtensoep* | € 4.25 |
Hubertussoep* | € 4.50 |
* Afhankelijk van het seizoen.
** Bereid op ouderwetse wijze met varkens- en kalfsvlees, champignons en balletjes gehakt.
Lunchpauze dinsdag t/m vrijdag
gesloten tussen 12.00 en 13.00 uur.