Barbecue assortiment

U vindt hier onze barbecue specialiteiten. U kunt zelf u favoriete producten samenstellen tot een heerlijk pakket. Voor een barbecue kunt u normaal rekenen op 3 stuks vlees per persoon, voor grote eters 4 stuks. Wij geven u graag advies! Ook hebben wij een aantal pakketten al voor u samengesteld (bekijk de pakketten).

U kunt uw pakket altijd aanvullen met salades, sauzen, stokbrood en kruidenboter. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wij hebben diverse gasbarbecue's, die u in bruikleen van ons kunt verkrijgen. Reserveer wel tijdig! De huur van de barbecue's is gratis. De schoonmaakkosten zijn € 25,00 per barbecue. Het gasverbruik kost € 7.50 per kilo. De barbecue's dienen zelf worden opgehaalt en teruggebracht te worden. In onderling overleg kunnen wij ze ook bezorgren, hiervoor vragen wij een kleine vergoeding (kosten afhankelijk van de locatie).

Onze barbecuefolder >>

BBQ  spiezen huisgemaakt

Per stuk.

Keurshaslick (varkenshaas) (150 gram) € 2,85
Souvlaki spies (varkenshaas) € 1,95
Varkenshaassaté spies € 1,95
Griekse spies (varkenshaas) (180 gram) € 2,95
Argentijnse biefstukspies € 2,55
Kipsaté spies € 1,95
Kip-Hawaïspies € 1,95
Kip-pesto spies € 1,95
Gehaktballetjes spies € 1,50

Specialiteiten

Per 100 gram/ per stuk +

Schwarzwalder BBQ-worst € 1,45
Witte Duitse BBQ-worst € 1,45
Merguez-worstje € 1,59
Venkel-worstje € 1,59
Angus-Burger (130 gram) € 2.30
Runderhamburger (130 gram )  € 2.30
Hamburger (110 gram) € 1,75
Italiaanse hamburger (110 gram) € 1,75
Kalfsburger (130 gram) € 2,40
Gemarineerde of gekruide speklap € 1,59
Gemarineerde filetlapjes  € 1,79
Souvlakisteak € 1,79
Houthakkerssteak € 1,79
Gemarineerde karbonade (zonder bot) € 1,79




Voor de echte BBQ liefhebber

Rundvlees uit onze dry-aged kast 

Heerlijk, zo'n groot stuk vlees op de BBQ. Vraag ons naar een passend bereidingsadvies.

  • Dry-aged rib-eye (400 gram)
  • Cote a L'os (600 gram )
  • Angus burger (130 gram)
  • T-Bone steak (600 gram)
  • Picanha
  • Bavette
  • Dry-Aged entre-cote
  • Gemarineerde runderschnitzel

Krull- varkensvlees

Heerlijk varkensvlees uit de regio, ouderwets lekker door het randje vet.

  • Varkensrack steak (iets aparts op de BBQ)
  • Varkenslende steak
  • Gemarineerde spareribs (voorgegaard) (250 gram)

Lamsspecialiteiten van het Geullam

  • Gemarineerde lamsrugfilet
  • Gemarineerde lamsrack
  • Gemarineerde lamsspies
  • Gekruide lamskarbonade

Kip en kalkoen

  • Gemarineerde kipfilet (±120 gram)
  • Gemarineerde kalkoenschnitzel (±120 gram)
  • Gemarineerde drumstick (voorgegaard)

Visspecialiteiten

  • Gemarineerde zalmstukjes op slee
  • Zalmbrochette
  • Scampi spies gemarineerd (voorgegaard)

    Onze website maakt gebruik van cookies

    Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.