Vers vlees
Ons assortiment vers vlees bestaat uit uitsluitend kwaliteitsvlees. Ons Krull-varkensvlees is afkomstig van Krull-varkens van Raymond Cobben uit Ulestraten, en ons rundvlees van runderen afkomstig van boerenfamilies uit het Zuid-Limburgse Mergelland, waarmee ons familiebedrijf al generaties lang samenwerkt. De runderen slachten wij zelf en het vlees verwerken wij tot heerlijke producten en specialiteiten. Ons kipassortiment is afkomstig van de Boerderijkip en Poulet d'Yvonne.
Hierdoor weten wij waar ons vlees vandaan komt en onder welke omstandigheden de dieren hebben vertoeft, want voor een echte keurslager is dierenwelzijn ook belangrijk.
Varkensvlees van Krull
Wij leveren varkensvlees van Krull; een kwestie van smaak, in samenwerking met de Stichting Maatschappelijk Bewuster varkensvlees (Stichting MBV). Deze stichting zet zich in om het dierenwelzijn van varkens onder de aandacht te brengen. De varkens die afkomstig zijn van Krull hebben een goed leven gehad. De stallen van de varkens zijn zo ingericht dat de varkens heerlijk kunnen wroeten. Daarnaast worden de stallen goed schoon gehouden. De varkens beschikken de hele dag over vers water en voer. Ze eten veelal geteelde granen uit de regio.
Worstmakerij
Wij zijn uitgeroepen tot Kampioen Gedroogde en gerookte rauwe vleeswaren tijdens de Slavakto 2018!
In 2017 zijn is Erik Pinckaers uitgeroepen tot Worstmaker van het jaar!
Het moge dus duidelijk zijn dat onze worstmakerij van grote kwaliteit is. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in streekproducten.
Toppers uit onze worstmakerij
- Snijworst
- Paté
- Terrines
Daarnaast maken wij vele specialiteiten
- Rauwe hammen in 10 verschillende soorten
- Gevulde kalfsborst
- Boudin blanc (varkensvlees, room en kruiden)
Diverse vleeswaren uit eigen worstmakerij
Naast onze specialiteiten beschikken wij over een uitgebreid assortiment vleeswaren. Hieronder een beknopt overzicht van de vleeswaren waar onze klanten voor terug blijven komen.
- Gekookte ham*
- Gegrilde ham*
- Gebraden beenham*
- Italiaanse ham
- Provinciaalse ham
- Casselerrib*
- Kiprollade*
- Kip met tuinkruiden*
- Rookworst*
- Knakworst*
- Bokworst
- Grillworst
- Gewoon
- Saté
- Balkenbrij
- Palingworst*
- Pain de Provence
- Palingworst*
- Rookvlees*
- Bacon gerookt*
- Gezouten/gerookt spek*
- Gekookt spek*
- Zeeuws spek*
- Provinciaals spek
- Gebraden hamspek*
- Gebraden fricandeau*
- Gebraden kalfsfricandeau*
- Gebraden rosbief*
- Boterhamworst*
- Ardenner boterhamworst*
- Diverse soorten gebraden gehakt
- Peper
- Boeren
- Kaas
- Grieks
- Italiaans
- Gehaktbal
- Kalfs
* Gluten- en lactosevrij.
Lunchpauze dinsdag t/m vrijdag
gesloten tussen 12.00 en 13.00 uur.
Weekstarter
Dinsdag = schnitzeldag
Gepaneerde schnitzels
diverse soorten 3 + 1 gratis
Woensdag = gehaktdag
2x 500 gram gekruid gehakt € 6,95
Bekijk onze weekaanbiedingen >>